top of page
Nira-8.JPG
Nira-8.JPG

Training & Coaching voor nagelstylisten

Ben je op zoek naar een technische cursus strak lakken met gellak, een BIAB training voor de natural nails of wil je leren hoe je je ideale klanten makkelijk aantrekt door de kracht van Instagram en slimme strategieën? 

Wil je de go to nagelstyliste in je buurt worden waar iedereen mega enthousiast over is en leren hoe je goede prijzen bepaald en die vol zelfvertrouwen inzet zodat je meer tijd overhoud voor je familie en hobbies?

Wil je leren hoe je meer kan verdienen in minder tijd als nagel pro?

Boek dan snel een van de 1:1 trainingen, coaching sessies , online programma, salon scan of instagram audit voor je salon.

Welke training heb ik nodig

Gratis

Download mijn gratis blueprint

Wat men zegt:

Ik heb een business scan/coaching gedaan bij Nira omdat ik nog niet goed wist hoe ik sociale media het beste voor mijn business kan gebruiken en waar ik op moet letten. De coaching was heel leuk - heel gefocust op mij en mijn business en daardoor super effectief. Ik moest niet eerst naar veel algemene, inleidende informatie luisteren of dergelijks. Zij keek best wel snel naar mijn profiel en wat ik eraan kan verbeteren en zij wist het op een leuke manier te vertellen. Op die manier ging ik gelukkig niet met het gevoel weg alles fout te hebben gedaan maar was juist geïnspireerd en heel gemotiveerd aan de slag te gaan.

Amelie

bottom of page