top of page
image00007_edited.jpg

Contact

Ik ben alleen bereikbaar via de app

Openings Tijden:

Maandag gesloten

Dinsdag 9:30 -17:00
Woensdag 9:30 - 12:00
Donderdag 9:30 - 17:00
Vrijdag 9:30 - 14:15
Zaterdag gesloten

Zondag gesloten

Openings dagen/tijden kunnen afwijken.

Chek beschikbare slots via de boek nu knop

Adres:

Vlietweg 15, 2266KA

Leidschendam

Weet je niet zeker welke nagel, of wenkbrauw behandeling geschikt voor je is stel dan je vragen via het contact formulier en ik reageer zo snel mogelijk

BELANGRIJK OM TE WETEN:

- Ik werk met een verschuif en annulering beleid! Je kunt TOT UITERLIJK 24 UUR voor je afspraak KOSTELOOS ANNULEREN en verschuiven.

- BINNEN 24 UUR word de HELE BEHANDELING IN REKENING GEBRACHT! 

- Ik maak gebruik het boekingsplatform en de agenda software van Treatwell om het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wat hier makkelijk aan is is dat je 24/7 zelf snel kunt boeken wanneer het je uitkomt.

- Het kan voorkomen dat ik je tot en met op de dag van je geboekte behandeling vraag of je bijvoorbeeld eerder of later wil/kan komen dan je geboekte tijd slot, mocht dit je niet lukken geef dit dan gewoon even aan.

 

Ik probeer altijd iedereen te helpen aan een afspraak en op deze manier kan ik zo efficiënt mogelijk iedereen helpen zonder onnodig tijd slots leeg te hebben.

- Je krijgt een bevestiging email vanuit Treatwell maar ik heb wel mijn eigen beleid. Er kunnen geen rechten worden ontleend bij mij als om wat voor rede dan ook verkeerde informatie vanuit Treatwell naar jou is verstuurd over mijn salon. Vraag ten alle tijden naar mijn voorwaarden aan mij zelf.

IK WERK NIET OP, EN VERWIJDER GEEN NAGEL SETS DIE NIET DOOR MIJ GEPLAATS ZIJN!

Mocht je alsnog een afspraak hebben gemaakt en in de salon blijkt dat je producten op hebt niet van mij (of anders dan wat er mij is verteld vooraf, kan de behandeling helaas niet doorgaan maar word wel de behandeling tijd in rekening gebracht.

bottom of page