top of page

Welkom!

Ik kan niet wachten om jouw te helpen aan je perfecte nagels, brows of lashes!

Je afspraak inplannen kan je zelf heel simpel en snel via de verschillende knoppen op de website waar op staat 'nu boeken'. Kies je behandeling, datum en tijd vul de gevraagde gegevens in en je eerste afspraak is ingepland!

 

Leuk de dag van je afspraak is aangebroken!

Je komt aan bij mijn salon op de Vlietweg 15 in Leidschendam/Voorburg, het pand staat ook echt aan de Vliet met de weg er alleen tussen.

Er is ruim gratis parkeer gelegenheid aan de voorkant en nog meer plek om te parkeren is er aan de achterkant van het gebouw.

Je gaat het pand binnen bij de hoofdingang bij nr 15 en ziet daar direct de lunchroom voor je, ga zodra je binnenkomt direct de gang in links en loop deze helemaal uit.

Als je tot het eind van de gang bent loop je zo tegen mijn ruimte aan (kan niet missen).

Maar eerst zie je onderweg de toiletten waar je gebruik van mag maken.

Was hier ten alle tijde altijd eerst je handen met zeep bij binnenkomst  (als je voor je nagels komt)

Het is handig als je me even belt als je het toch niet gelijk kan vinden want dan weet ik dat je er bent!

BELANGRIJK OM TE WETEN:

- Mijn tijd is erg waardevol ik werk dan ook met een verschuif en annulering beleid! Je kunt TOT UITERLIJK 24 UUR voor je afspraak KOSTELOOS ANNULEREN en verschuiven.

- BINNEN 24 UUR word de HELE BEHANDELING IN REKENING GEBRACHT! 

- Ik maak gebruik het boekingsplatform en de agenda software van Treatwell om het zo makkelijk mogelijk voor je maken. Wat hier makkelijk aan is is dat je 24/7 zelf snel kunt boeken wanneer het je uitkomt.

- Het kan het voorkomen dat ik je tot en met op de dag van je geboekte behandeling vraag of je bijvoorbeeld eerder of later wil/kan komen dan je geboekte tijd slot, mocht dit je niet lukken geef dit dan gewoon even aan.

Ik probeer altijd iedereen te helpen aan een afspraak en op deze manier kan ik zo efficiënt mogelijk iedereen helpen zonder onnodig tijd slots leeg te hebben.

 

- Je krijgt een bevestiging email vanuit Treatwell maar ik heb wel mijn eigen beleid. Er kunnen geen rechten worden ontleend bij mij als om wat voor rede dan ook verkeerde informatie vanuit Treatwell naar jou is verstuurd over mijn salon. Vraag ten alle tijden naar mijn voorwaarden aan mij zelf.

IK WERK NIET OP, EN VERWIJDER GEEN NAGEL SETS EN GELLAK DIE NIET DOOR MIJ GEPLAATS ZIJN!

Mocht je alsnog een afspraak hebben gemaakt en in de salon blijkt dat je producten op hebt niet van mij (of anders dan wat er mij is verteld vooraf, kan de behandeling helaas niet doorgaan maar word wel de behandel tijd in rekening gebracht.

Kom je voor wimpers en brows:

Zodra je binnenkomt kan je je jas ophangen. kom je voor je brows of wimpers dan mag je plaats nemen op de behandeltafel en begin ik met een korte intake van ongeveer 5 minuten. Hier bespreken we niet alleen je wensen qua kleur en vorm, huidige staat van wimpers of wenkbrauwen en mijn advies maar ook wat we op lange termijn kunnen bereiken om ervoor te zorgen dat je de perfecte wimpers en brows krijgt! We beginnen de behandeling met het nemen van een 'before' foto van je wimpers/brows. Mocht het nodig zijn om speciaal voor jou op maat een passende kleur te mengen zal ik dit doen en opslaan in mijn systeem zodat je deze kleur elke keer weer kan krijgen.

Voor de lash lift en henna brows krijg je alle informatie van wat je na de behandeling zelf thuis wel of juist niet moet doen.

Mocht me verder nog iets opvallen aan je wimpers, brows of huid wat extra aandacht kan gebruiken zal ik daar informatie over geven en eventuele thuiszorg aan je adviseren.

We sluiten je brow behandeling af met een heerlijk verkoelende gel en niet te vergeten de 'after' foto!

Kom je voor je nagels:

Kom je voor je nagels zorg dan altijd voor elke behandeling na binnenkomst altijd dat je eerst je handen goed wast met zeep.

Je kan je jas ophangen en je mag plaatsnemen op de stoel. Ik begin met een korte intake van ongeveer 5 minuten om o.a de staat van je nagels en nagelriemen vast te stellen, je wensen te horen, eventuele vragen te beantwoorden, we bespreken de details van je eerste bezoek maar ook de lange termijn doelen en een plan om je gewenste en perfecte nagels te krijgen met gezonde mooie nagelriemen en handen. Tijdens de behandeling zal ik je informatie meegeven over de thuis nazorg zodat je zo lang mogelijk plezier zal hebben van je resulaat. 

We sluiten de behandeling af met een heerlijk verzorgende hand scrub en natuurlijk de instagram hand/nagelshoot! 

Let op:

Nagel behandelingen kunnen worden geboekt voor dames vanaf 18 jaar, onder de 18 jaar kan ik je niet behandelen (dit ivm o.a. de groei en hormonen het niet aan te raden is om nagels te laten zetten). Ook hier geld als je toch een afspraak hebt gemaakt voor jezelf of kind onder de 18 de behandeling niet door kan gaan maar de geboekte behandeling wel in rekening word gebracht.

Mannen en kinderen kunnen geen afspraak boeken ik behandel alleen vrouwen vanaf 18 jaar.

Kinderen, aanhang en dieren kunnen niet mee in de behandel ruimte, er is een wachtruimte waar je op eigen risico iemand kan laten wachten tijdens je behandeling (hier is geen zicht op dus je kunt diegene niet zien tijdens de behandeling). Alleen degene die de behandeling ondergaat kan in de behandel ruimte aanwezig zijn met mij. Ook hier geld dat wanneer je toch met kinderen komt die niet zelfstandig in de wachtruimte kunnen wachten de behandeling niet door kan gaan en de volledig geboekte behandeling tijd wel in rekening word gebracht.

 

Luister ook Beauty By Nira de podcast

downloaden (1).webp
bottom of page