top of page

PMU Powder Brows

Permanente MakeUp Wenkbrauwen

PMU wenkbrauwen

GGD ERKEND/GOEDGEKEURD

AdobeStock_202046735_edited.jpg

Mooie gevormde wenkbrauwen laten je gezicht spreken en geeft een mooie open blik.

 

PMU staat voor Permanent Make-Up, ook wel bekend als cosmetische tatoeage. Het is een procedure waarbij pigment in de bovenste lagen van de huid wordt geïmplanteerd doormiddel van pixels die met de machine in de huid worden gestempeld om een permanente make-up look te creëren. Hiervoor ben ik goedgekeurd en erkend door de GGD om deze behandeling veilig uit te mogen voeren.

 

Tip: Chek altijd of iemand is goedgekeurd op de officiële website van de overheid, klik op: 'zoeken in tabel' :https://www.veiligtatoeerenenpiercen.nl/vind-hier-je-studio    Zo weet je zeker dat er hygiënisch en veilig word gewerkt! Wel zo fijn toch?!

PMU kan worden toegepast op gebieden zoals wenkbrauwen, oogleden en lippen, om een langdurige verbetering van de natuurlijke uitstraling te bieden, wat ik bied is de ombre powder brow behandeling.

Wat houd dit in? De ombre powder brows wil zeggen dat je een ombre effect krijgt wat inhoud dat de kleur geleidelijk van lichte kleur aan de kant van de neusbrug naar donker bij de staart van de wenkbrauw gaat waardoor het resultaat heel natuurlijk zal zijn na genezing. Het powder brow effect wil zeggen dat de uiteindelijke look er uit ziet alsof je met wenkbrauw poeder de brow hebt ingekleurd waardoor je een zachte natuurlijke maar volle en gedefinieerde uitstraling krijgt.

Ik snap dat dit een spannend iets kan zijn dus heb je nog vragen neem dan zeker even contact met me op via whatsapp dan kijk ik even met je mee wat de mogelijkheden voor je zijn.

Ontdek de magie van Powder Brows bij mijn salon, gelegen aan de Vlietweg in Voorburg/Leidschendam, op een steenworp afstand van Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Leidschenveen, Ypenburg en Voorschoten. Als professionele PMU-specialist werk ik persoonlijk met mijn klanten, waardoor je de volledige 1:1 aandacht krijgt die je verdient.

Met behulp van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige pigmenten creëer ik met de Powder Brows-techniek een zachte, gepoederde wenkbrauwlook die er natuurlijk uitziet en langdurig blijft.

 

In tegenstelling tot traditionele technieken zoals microblading, gebruik ik een subtiele stippling- en schaduwtechniek om je wenkbrauwen op te vullen en te definiëren.

Het resultaat? Een volle, perfect gevormde wenkbrauw die je gezicht op een subtiele manier versterkt.

Ik begrijp dat jouw wenkbrauwen een persoonlijke uitdrukking van jouw stijl zijn. Daarom werk ik nauw met je samen om de gewenste vorm, dichtheid en intensiteit van je Powder Brows te bereiken gebaseerd op jouw wensen en mijn advies.

Mijn doel is om jouw wenkbrauwen te perfectioneren en jou een stralende, zelfverzekerde uitstraling te geven.

Naast het feit dat ik in mijn salon een ontspannen omgeving bied, werk ik ook alleen, wat betekent dat je de volledige aandacht krijgt tijdens elke sessie. Jouw tevredenheid en welzijn staan bij mij op de eerste plaats.

Klaar om de magie van Powder Brows te ervaren? Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou jouw ideale wenkbrauwlook te creëren, een look die perfect bij jou past en jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt.

Nira-11_edited.jpg
bottom of page