top of page

 About Nira

Hoi, ik ben Nira! 

Als moeder van een zoon weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om tijd voor jezelf te vinden maar vooral ook tijd te maken!

Hoe belangrijk het is om te ontspannen, je goed over én in jezelf te voelen en dat je meer aankan als je jezelf  goed verzorgd... want als jij je goed voelt, kan je meer aan in het leven en kan je meer doen voor een ander (waardoor je je nog beter voelt)

Mijn knusse salon zit aan de Vlietweg in Leidschendam/Voorburg vlakbij Denhaag, Zoetermeer, Leidschenveen/Ypenburg en Leiden. Je zal je welkom voelen en de nodige informatie meekrijgen om thuis alles bij te kunnen houden waardoor je zo lang mogelijk plezier hebt van je behandeling.

 

Zo'n 3 jaar geleden heb ik mijn eerste training gevolgd, het roer moest om. Als een manier om mijn eigen tijden in te kunnen delen als moeder én ik moest iets gaan doen waar ik blij van werd.

Mijn journey begon als wimper styliste waarna de wenkbrauwen en nagels volgde.

Ik ben gespecialiseerd in BIAB/Natural Nail Treatment, Shape & Tint brows en lash lift. Trainingen ben ik altijd blijven volgen, hoe meer ik deed hoe leuker ik het vond én ik had een missie... naast één van de beste te willen worden in mijn vak wilde ik de wereld mooier maken doormiddel van kwaliteit nagels, brows & lashes en nog belangrijker:

bijdragen aan een goed gevoel voor dames die bij mij komen!

 

Te vaak had ik zelf in het verleden kapotte, bloedende nagelriemen en pijnlijk dunne nagels gekregen die kapot gevijld en verpest werden

Naast de brow ervaringen van overplukte dunne wenkbrauwen geverfd in foute kleuren, niet passend bij het gezicht waardoor enorm veel dames helaas een soort fobie hebben om de wenkbrauwen te laten doen.

Ik wist dat dit niet zo hoorde en dat dit beter kan, als onderdeel van mijn missie is een fijne pijnloze ervaring voor mijn klanten waardoor ze vertrouwen hebben in hun stylist een must.

Elke dag weer is een feestje voor me als er weer iemand super blij de salon verlaat.

 

Reizen is ook een passie en heb al aardig wat landen gezien. Als gevolg van mijn liefde voor reizen en eten heb ik al een aantal jaren een website met allerlei travel informatie voor Ghana die handig is om te weten als je daar heen wilt reizen en de lekkerste Ghanese gerechten en snacks met recept erbij. Dit kan je vinden op www.ghaneeseten.com

Ik ben een echte zoetekouw en snackerd, hou van koken en bakken met mijn zoon maar probeer toch ondanks de uitdaging zoveel mogelijk ook op mijn gezondheid te letten.

Zo gebruik ik zelf voor mijn lichaamsverzorging producten die zoveel mogelijk op natuurlijke basis zijn, goed voor je zijn en verantwoord van afkomst zijn. Genoeg van deze producten zijn dan ook verkrijgbaar in mijn salon gezien velen met mij er baat van hebben.

Ben je klaar om bij in de salon te komen om je nagels, brows of wimpers te laten doen en gelijk even te ontspannen, klik dan hier onder om je afspraak in te plannen 

Nira-15.JPG
bottom of page