top of page

Browse

Eyebrow Treatments

Shape & Tint

Beautifully shaped eyebrows let your face speak and gives a nice open look. With this treatment, your eyebrows are beautifully shaped by means of wax and/or tweezers. Based on your wishes and my advice, we create eyebrows that fit you perfectly by means of dyeing and shaping. Your wish is my guide.

shape

Beautifully shaped eyebrows let your face speak and gives a nice open look. With this treatment, your eyebrows are beautifully shaped by means of wax and/or tweezers.  Have your eyebrows dyed in the color that suits you, then choose Shape & Tint. Here too your wish will be my guideline and you will receive my advice

tint

AEnB2UpLfBLT2k9BIsCvaPCp57Bug9OFwp6-f1Tf

Tinting your eyebrows with paint gives you more definition. It makes your eyes speak more. I start from your wish, give my advice and based on that we will get to work to create the perfect color for you

Henna brows

Het verven van je wenkbrauwen maakt ze beter zichtbaar, geeft je brows meer definitie en geeft je gezicht meer expressie.

Je wenkbrauwen worden geverfd met speciale henna die voor de wenkbrauwen is ontwikkeld waardoor je huid er onder ook wordt meegekleurd in de gewenste tint. Van blond tot zwart en diverse bruin tinten is mogelijk, hierdoor lijken je wenkbrauwen voller. Het geeft een 'gepoederd' effect alsof je met makeup wenkbrauw poeder je brows hebt ingekleurd.

 

Ook worden je wenkbrauwen in vorm gebracht door middel van wax en pincet. Henna blijft gemiddeld 10 dagen zichtbaar op de huid (het vervaagd langzaam afhankelijk van je huidtype en lifestyle hoe snel of langzaam dit gaat, en 5-9 weken op de haartjes.

 

Henna brows zien er natuurlijk uit alsof je wenkbrauwen gepoederd zijn met make-up en in een ombre effect (van licht bij de neus kant naar donker bij de staart).

Laat je ogen spreken en kies voor henna brows. Ik ga uit van jouw wens, je krijgt mijn advies en aan de hand daarvan gaan we aan de slag om de perfecte kleur en vorm voor jouw te maken. 

Wil je wel nette strakker wenkbrauwen in vorm de juiste vorm maar minder intens gekleurd kies dan voor shape en tint.

Wil je meer permanente oplossing voor de vorm en kleur van je brows kies dan voor PMU dit is permanente makeup ofwel ombre powder brows. 

Alles over shape & tinten van je wenkbrauwen

Prachtige Wenkbrauwen: Ontdek de Voordelen van Shapen en Tinten voor een Verbluffende Look

 

Wenkbrauwen zijn de natuurlijke blikvangers van ons gezicht. Ze geven karakter, benadrukken onze expressie en zorgen voor een verzorgde uitstraling. Het vormgeven en kleuren van wenkbrauwen is tegenwoordig een populaire beautybehandeling, en terecht!

 

Ik zal je wat meer vertellen over de voordelen van shapen en tinten van wenkbrauwen en het hebben over waarom je zou willen kiezen voor shapen, verven of beide... We zullen ook ingaan op de individuele effecten van deze behandelingen en waarom waxen een betere keuze is in vergelijking met touw epileren (threaden).

 

Ten slotte zullen we enkele veelvoorkomende misvattingen bespreken die vaak angst veroorzaken bij mensen die hun wenkbrauwen laten doen.

1 Shapen van Wenkbrauwen:

Het shapen van wenkbrauwen is een essentiële stap om de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen te verbeteren en ze perfect in balans te brengen passend bij je gezichtskenmerken en haarkleur. Er zijn verschillende technieken beschikbaar om wenkbrauwen te shapen, maar de meest fijne methode is het waxen van de wenkbrauwen. Waxen biedt verschillende voordelen ten opzichte van andere methoden, zoals misschien wel de meest gebruikte methode: met touw epileren oftewel threading.

A. Waxen: De Voordelen van Waxen

Waxen is een populaire methode voor het shapen van wenkbrauwen vanwege de vele voordelen die het biedt. Ten eerste is waxen snel en efficiënt. Met één enkele beweging kunnen ongewenste haartjes worden verwijderd, waardoor het een tijdbesparende optie is. Bovendien zorgt het waxen van de wenkbrauwen voor een strakke en nauwkeurige vorm, waardoor een professionele look wordt gegarandeerd.

Ten tweede is waxen minder pijnlijk dan touw epileren. De wax wordt snel aangebracht en verwijderd, waardoor het ongemak tot een minimum wordt beperkt. Tot slot is waxen geschikt voor alle haartypes, ongeacht de dikte of stugheid van de wenkbrauwhaartjes.

 

B. Shapen: Het Effect van het Vormgeven van Wenkbrauwen

Door het shapen van je wenkbrauwen kun je de vorm volledig aanpassen aan je gezichtskenmerken en persoonlijke stijl. Het verwijderen van overtollige haartjes en het definiëren van de wenkbrauwboog kunnen je gezicht direct een lift geven en je ogen opener laten lijken.

Shapen is de perfecte manier om asymmetrische wenkbrauwen in balans te brengen en een strakke, verzorgde uitstraling te creëren.

2 Tinten van Wenkbrauwen:

Naast het shapen van wenkbrauwen kan het tinten ervan een extra dimensie toevoegen aan je wenkbrauwbehandeling. Het verven van wenkbrauwen kan de kleur intensiveren, geeft meer definitie aan de wenkbrauwen, laat de brows strakker ogen en eventuele onregelmatigheden camoufleren afhankelijk of je verf of brow henna gebruikt. Er zijn verschillende tinting-opties beschikbaar, zoals het verven met verf of henna.

A. Wenkbrauwverf: Het Effect van Tinten met Verf

Het verven van wenkbrauwen met verf is een populaire methode om de natuurlijke kleur van de wenkbrauwen te versterken of te veranderen. Door het aanbrengen van een speciale verf op de wenkbrauwhaartjes, kunnen ze donkerder, lichter of zelfs een andere kleur worden gemaakt. Dit kan vooral nuttig zijn als je last hebt van dunne of lichte wenkbrauwen, waardoor ze er voller en beter gedefinieerd uitzien. Het effect van wenkbrauwverf is direct zichtbaar en kan tot enkele weken aanhouden, afhankelijk van de haargroeicyclus en lifestyle. Bij het gebruik van verf worden alleen de haartjes gekleurd. De huid kan net na de behandeling een beetje gekleurd zijn maar dat is na een keertje wassen over het algemeen weg.

b. Henna-tinting: Het Effect van Tinten met Henna

Een andere populaire optie voor het tinten van wenkbrauwen is het gebruik van speciale brow henna. Henna is een natuurlijke kleurstof die diep in de wenkbrauwhaartjes doordringt, waardoor ook bij deze methode een langdurig resultaat wordt verkregen. Het tinten met henna biedt niet alleen een intense kleur, maar het heeft ook voordelen omdat hiermee ook de wenkbrauwhuid word gekleurd waardoor je een zacht gemakeupte look word verkregen. Het kan de wenkbrauwen voller laten lijken, eventuele gaten dicht doen lijken en een zachte, poederachtige uitstraling geven waardoor het niet nodig meer is om je brows bij te tekenen. Henna-tinting is vooral geschikt voor mensen die op zoek zijn naar een semi-permanente oplossing. Dit effect blijft zichtbaar gemiddeld 10 dagen, dit kan korter maar ook langer zijn afhankelijk van lifestyle en huid type. 

3. Combinatie van Shapen en Tinten:

Nu je bekend bent met de individuele effecten van shapen en tinten, is het belangrijk om te begrijpen waarom het combineren van beide behandelingen een geweldige keuze kan zijn voor het verkrijgen van prachtige wenkbrauwen.

Door het combineren van shapen en tinten kun je het beste van beide werelden benutten. Het shapen van de wenkbrauwen creëert een strakke vorm en een perfecte boog, terwijl het tinten ervoor zorgt dat de wenkbrauwen er voller en beter gedefinieerd uitzien. Samen zorgen ze voor een verzorgde, opvallende look die je gezichtsblik in één keer transformeert.

Bovendien kan het combineren van shapen en tinten tijdbesparend zijn, omdat beide behandelingen in één afspraak kunnen worden gedaan en je elke ochtend tijd zal besparen. Je kunt genieten van directe resultaten en wekenlang profiteren van je prachtig gevormde en getinte wenkbrauwen.

 

Veelvoorkomende Misvattingen en Overwinnen van Angst:

Het is begrijpelijk dat het laten doen van je wenkbrauwen soms angst kan veroorzaken. Er zijn enkele veelvoorkomende misvattingen die deze angst kunnen voeden. Laten we enkele van deze misvattingen bespreken en hoe je ze kunt overwinnen.

1 Pijn: Een veelvoorkomende zorg is dat het shapen van wenkbrauwen pijnlijk zal zijn. Hoewel iedereen verschillende pijndrempels heeft, is waxen over het algemeen minder pijnlijk dan andere methoden zoals met touw epileren. Waxen is snel en de meeste mensen ervaren slechts een lichte, korte sensatie tijdens de behandeling die zo snel voorbij is dat het niet echt pijn te noemen is. Bovendien kan het gebruik van hoogwaardige wax en de vaardigheid van een professionele specialist helpen om het ongemak tot een minimum te beperken.

2  Onnatuurlijke resultaten: Een andere zorg is dat het shapen en tinten van wenkbrauwen zal leiden tot onnatuurlijke resultaten. Het is belangrijk om te benadrukken dat ik met oog voor detail werkt om de vorm en kleur van je wenkbrauwen op een natuurlijke manier te verbeteren gebaseerd op je wensen.  Vandaar dat ik bij je eerste afspraak een uitgebreide intake doe. Door te communiceren en je wensen duidelijk te maken, kunnen we samenwerken om een look te creëren die past bij je gezicht en persoonlijke stijl.

3 Geen controle: Soms kan angst ontstaan doordat mensen het gevoel hebben de controle over hun wenkbrauwen te verliezen of door eerder meegemaakte vervelende ervaringen. Het is echter belangrijk om te onthouden dat ik altijd rekening zal houden met jouw voorkeuren en de natuurlijke vorm van je wenkbrauwen zal respecteren. Ik haal dan ook zo min mogelijk haartjes weg en zal altijd overplukken voorkomen. Het shapen en tinten van wenkbrauwen is bedoeld om ze te verbeteren, niet om ze volledig te veranderen. Het is essentieel om open te communiceren en eventuele zorgen of vragen vooraf te bespreken.

Conclusie:

 

Het shapen en tinten van wenkbrauwen biedt talloze voordelen voor een verbluffende look!

Door het vormgeven van je wenkbrauwen kun je de vorm en symmetrie verbeteren, terwijl het tinten zorgt voor intensiteit, volheid en definitie.

Het combineren van shapen en tinten is een geweldige optie om het beste resultaat te bereiken en tijd te besparen. En hoewel angst soms kan voorkomen, kunnen misvattingen worden overwonnen door open communicatie. Ik werk met hoogwaardige wax en technieken om de behandeling zo comfortabel mogelijk te maken.

Dus laat de angst achter je en geef je wenkbrauwen de aandacht die ze verdienen. Ontdek de voordelen van shapen en tinten en geniet van prachtige wenkbrauwen die je gezicht doen stralen!

Nira-11_edited.jpg
bottom of page