top of page

Browse

Eyebrow Treatments

Shape & Tint

AdobeStock_202046735_edited.jpg

Beautifully shaped eyebrows let your face speak and gives a nice open look. With this treatment, your eyebrows are beautifully shaped by means of wax and/or tweezers. Based on your wishes and my advice, we create eyebrows that fit you perfectly by means of dyeing and shaping. Your wish is my guide.

Ontdek de magie van Powder Brows bij mijn salon, gelegen aan de Vlietweg in Voorburg/Leidschendam, op een steenworp afstand van Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Leidschenveen, Ypenburg en Voorschoten. Als professionele PMU-specialist werk ik persoonlijk met mijn klanten, waardoor je de volledige 1:1 aandacht krijgt die je verdient.

Met behulp van geavanceerde apparatuur en hoogwaardige pigmenten creëer ik met de Powder Brows-techniek een zachte, gepoederde wenkbrauwlook die er natuurlijk uitziet en langdurig blijft.

 

In tegenstelling tot traditionele technieken zoals microblading, gebruik ik een subtiele stippling- en schaduwtechniek om je wenkbrauwen op te vullen en te definiëren.

Het resultaat? Een volle, perfect gevormde wenkbrauw die je gezicht op een subtiele manier versterkt.

Ik begrijp dat jouw wenkbrauwen een persoonlijke uitdrukking van jouw stijl zijn. Daarom werk ik nauw met je samen om de gewenste vorm, dichtheid en intensiteit van je Powder Brows te bereiken gebaseerd op jouw wensen en mijn advies.

Mijn doel is om jouw wenkbrauwen te perfectioneren en jou een stralende, zelfverzekerde uitstraling te geven.

Naast het feit dat ik in mijn salon een ontspannen omgeving bied, werk ik ook alleen, wat betekent dat je de volledige aandacht krijgt tijdens elke sessie. Jouw tevredenheid en welzijn staan bij mij op de eerste plaats.

Klaar om de magie van Powder Brows te ervaren? Neem vandaag nog contact met me op om een afspraak te maken. Ik kijk ernaar uit om samen met jou jouw ideale wenkbrauwlook te creëren, een look die perfect bij jou past en jouw natuurlijke schoonheid naar voren brengt.

Nira-11_edited.jpg
bottom of page