top of page
Nira-25.JPG

AMBITION IS THE FIRST STEP TOWARDS

SUCCESS

The 1 skill most people know how to gain money, is to work hard...

I'm here to show you skills and tools on how to work easy and smart!

Mindset kickstart coaching

Upgrade your business

Business boost day

Gratis 

About

ABOUT ME

Hoi, ik ben Munira Hauwert maar je mag me lekker makkelijk Nira noemen. Ik ben gespecialiseerd in nagels, wimpers en brows met een eigen salon in Leidschendam/Voorburg genaamd Beauty By Nira. Zo'n 4 jaar geleden moest het roer om en ben ik een nieuwe weg ingeslagen als leek in de beauty branche. (Je kan hier naar mijn verhaal in de podcast luisteren)

 

Na veel trainingen gevolgd te hebben en in korte tijd een top rated salon voor elkaar weten te krijgen merkte ik dat ik gelijk zie wat er bij veel ondernemers miste.

 

Ik besloot om alles wat ik zie, weet, geleerd heb en kan in te gaan zetten om anderen te helpen.

Dit doe ik door je o.a te leren hoe je meer geld kan verdienen in minder tijd, hoe je je online presence op social media instagram en Facebook, je website maar ook je google account zodanig inricht en aanpast dat dit je ideale klanten aantrekt.

Hiernaast kan ik je helpen met 1:1 coaching om je (money) mindset of andere blokkades die je tegen houden je volle potentie te benutten in je leven en dus je business groei aan te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat business en mindset hand in hand gaan, als het een groeit dan groeit het ander automatisch mee.

 

Naast het hebben van skills om je service goed uit te voeren is het hebben van een goede mindset, grenzen hebben, branding en je eigen waarde kennen minstens zo belangrijk om de juiste ideale klanten aan te kunnen trekken zonder achter allerlei klanten aan te moeten rennen of vast te blijven zitten aan klanten waar je misschien helemaal niet happy van word.

 

Door de combinatie van diverse opleidingen en mijn eigen ervaringen zie ik direct wat er scheelt. Ik sta bekend om kwaliteit, kennis en eerlijkheid die ik graag deel.

 

Ik wil dat stylisten en andere creatieve ondernemers durven te vragen wat ze waard zijn omdat ze het na het volgen van mijn  training of coaching dit zelf ook voelen en de tools die daarvoor nodig zijn tot hun beschikking hebben.

Nira-32_edited.jpg

Luister hier de podcast 

Hoe ik jouw kan helpen

Contact

Once you know your "WHY", it's only left with the "HOW"

"Nira"

plan je strategie sessie 

vraag je strategie sessie aan door je gegevens in te vullen met het woord 'strategie' erbij

Ik neem zsm contact met je op om de strategie sessie met je te plannen

bottom of page